Pěkné-Bydlení.cz

Internetový magazín o bydlení plný inspirace

Královské postele Le Chomat snoubí pohodlný spánek a umění

Máte ložnici zařízenou v honosném stylu, líbí se vám francouzská elegance a chcete usínat jako na zámku? Na luxusní postele se v ČR zaměřuje značka Le Chomat s dlouholetou tradicí. Jejich výrobky zaručeně potěší nejen vaše po dlouhém dni unavené tělo, ale také oči.

Historie rodinné firmy Le Chomat sahá do Francie 18. století. Už tehdy se pod značkou vyráběl čalouněný nábytek na zakázku a od té doby se tradice truhlářství a čalounictví nadále předává. Théopile Chomat se před první světovou válkou vydal pokračovat v rodinné firmě do středních Čech. Pod vlivem obou válek se mu moc nedařilo, ale aspoň se povedlo tradici uchovat. V 90. letech minulého století mohlo všechno naplno propuknout a ze značky Le Chomat se stal známý výrobce luxusních postelí i v ČR.

Vyráběné ručně s láskou

Láska k tvořivosti, úcta k rodině a pokora k přírodě přetrvávají až do dnešních dob a ve výrobě jsou znát. Všechny luxusní postele jsou zhotovovány s láskou a ručně – ať už jde o masivní postelový rám, matrace, štěpování či koncové dekorační práce.

Celá postel, včetně čalounění, je vždy vyrobená čistě z přírodních materiálů. Na rámy a čela se využívá dřevo z vysokohorských smrků severní a střední Evropy, o pohodlné polstrování se starají hypoalergenní a savá bavlna, len, alpaka a kašmír. Není divu, že po ulehnutí do postele značky Le Chomat se cítíte, jako byste usínali ve svěží přírodě.

Nadstandardní kvalita i služby

To, že si nevymýšlíme, ostatně poznáte už z fotografií. Postele působí opravdu majestátně a pohádkově. Všechny jsou vysoké, aby se vám z nich dobře vstávalo, a mají výrazná zdobená čela. Parádu udělají zejména ve větších místnostech, avšak pokud by barvy či rozměry nevyhovovaly, je možné si domluvit jiné parametry. Všechny postele Le Chomat jsou vyráběny pouze na zakázku, díky tomu se dá dokonce zařídit, aby byla každá z matrací jinak tvrdá, pokud si to partneři přejí.

Základní nabídka obsahuje kolekce Silver, Gold a Platinum, v nichž se nacházejí postele jako La Femme, Arche, Miracle, L’Homme a další. Názvy mluví samy za sebe.

Rate this post

Vaše komentáře:

Přidejte komentář


*