Pěkné-Bydlení.cz

Internetový magazín o bydlení plný inspirace

Prosek Park: Prvotřídní bydlení v Praze 9

Preferujete aktivní životní styl? Pokud nevynecháte jedinou příležitost, kdy si můžete zaplavat, zahrát fotbal, tenis nebo squash, zajezdit na kole, na bruslích nebo na koni, pak se vám bude bydlení v Praze 9 na Proseku zamlouvat. Developerský projekt Prosek Park buduje známý developer FINEP CZ a.s. již od roku 2009. Právem patří mezi vyhledávané rezidenční lokality. A to nejen díky přilehlé letní bobové dráze s vyhlášenou restaurací a letní zahrádkou.

Prosek Park roste sedmým rokem a nyní přichází již s X. etapou výstavby, která čítá dva nové rezidenční domy se 177 byty. Jsou určeny pro všechny skupiny zájemců, čemuž odpovídají rozmanité dispozice. V nabídce najdete malometrážní 1+kk i rozlehlé rodinné 4+kk s možností variabilního řešení a individuálních změn ve vybavení. Majitelé automobilů ocení dostatek parkovacích míst v podzemních garážích.

pekne-bydleni.cz_finep_cz_01

Nové byty Praha 9 se dlouhodobě těší oblibě díky modernímu architektonickému pojetí, vlastnímu parku, množství odpočinkových ploch, skvělé občanské vybavenosti a vynikající dostupnosti do centra, kam se lze dostat metrem za čtvrthodinku. Stanice metra se nachází jen 5 minut chůze.

Prosek Park patří mezi první novostavby v Praze, v rámci kterých FINEP zahájil výstavbu družstevních bytů. V první etapě šlo o 62 nových bytů pro Bytové družstvo Habr. Následovalo 88 družstevních bytů pro Prosek Park IV a nyní se rozprodávají byty v rámci čtvrté družstevní etapy Prosek Park VIII.

pekne-bydleni.cz_finep_cz_02

Vnitrobloky mezi domy jsou koncipovány s ohledem na budoucí realizaci zelených zahrad a parků, které bude sloužit především rezidentům. Vznikne příjemné prostředí s příjemnou atmosférou jako stvořenou pro relaxaci.

Chcete se o projektu Prosek Park dozvědět více a podívat se na aktuální prodej nových bytů v Praze? Najdete je na www.finep.cz.

4.9/5 - (7 votes)

Vaše komentáře:

Přidejte komentář


*