Pěkné-Bydlení.cz

Internetový magazín o bydlení plný inspirace

Jak poznat kvalitní developerský projekt v Praze?

Nebaví vás vaše současné bydlení a přemýšlíte o stěhování? Nevyhovuje vám bydlení v menším městě nebo na vesnici, ale toužíte po velkoměstském stylu života? V tom případě můžete přemýšlet o stěhování přímo do Prahy. Jistě vás potěší i fakt, že nabídka bydlení v Praze je v současné době největší v historii. i když je velká poptávka, nabídka je stále větší. Zejména množství developerských a rezidenčních projektů je velké. Jak poznat ten správný? 

Rozdíly mezi projekty jsou obrovské

Nové byty v Praze vznikají od různých developerských společností a skupin. Každá společnost má odlišné množství zkušeností a staví projekty odlišné kvality. Mezi jednotlivými projekty se tedy dají najít velké rozdíly. Když ale budete vybírat podle několika základních kritérií, nemůžete se splést. Jaká kritéria to jsou?

pekne-bydleni.cz_navackove_cz_01

Lokalita, zkušenost developera a kvalita provedení

Velmi důležitým aspektem při výběru nového bydlení je lokalita. Nové byty, domy a ostatní rezidenční projekty vznikají po celém území hlavního města. Je velmi důležité, aby městská část disponovala kompletní občanskou vybaveností a byla snadno dostupná do centra města i z Prahy ven (autem i MHD). Velmi žádané jsou také zelené přírodní plochy, parky a dětská hřiště v blízkosti bydlení. Ideální je vybírat projekty od developerů, kteří jsou zkušenými hráči na pražském trhu a hlavně jsou schopni dokázat vysokou konstrukční kvalitu staveb. A nezapomínejte ani na to, že i vysoce kvalitní projekty mohou nabízet levné byty Praha.

pekne-bydleni.cz_navackove_cz_02

Konkrétním příkladem je rezidence Na Vackově

Ideálním příkladem kvalitního developerského projetu v současné době na území Prahy může být projekt rezidence Na Vackově, který se nachází v městské části Prahy 3. Více informací o Praze 3 najdete ZDE. Na Vackově navazuje na úspěšný projekt Alfarezidence, který v lokalitě vznikal v letech 2005-2011. Je ideální lokalitou, dispozicemi bytů, technickým řešením stavby i celkovým provedením. Přesvědčte se sami na byty.navackove.cz.

5/5 - (1 vote)

Vaše komentáře:

Přidejte komentář


*